Diagnòstics i Teràpies

                AFECCIONS  MÉS  COMUNES

L’home com la dona pateixen d’una sèrie d’afeccions que poden ser molestes desde el punt de vista físic (picors, estiraments de la pell…) o desde el punt de vista d’imatge (poc cabell, caspa, grassa…). Nosaltres diagnostiquem, tractem i assessorem perquè aquestes no siguin molestes o per poder-les minimitzar al màxim.

PITIRIASIS   (caspa)

– simple

– estatoide

SEBORREA  (grassa)   

– hidroseborrea

– hiperdrosis

ALOPÈCIA   (caiguda del cabell)

– androgenètica

– carencial

– areata

I  d’altres com la DERMATITIS SEBORREICA, PSORIASIS, etc.

                    TÈCNIQUES  DE  PREVENCIÓ

A la Perruqueria 3 STILS realitzem un diagnòstic de l’estat actual del cuir cabellut i del cabell. Utilitzant la microcàmara podem visualitzar la població i el gruix del cabell, les descamacions i totes les afeccions que pateix el client.

Amb tota l’informació que facilita el client i amb les dades obtingudes en el procés del diagnòstic, nosaltres, realitzem un PLA de SALUT que s’haurà de seguir durant el temps prescrit.

El Pla de Salut consta de dues parts:

La primera s’ha de realitzar en el saló durant un temps curt.

La segona s’ha de dur a terme a casa durant un temps més llarg, marcat i supervisat per la nostra especialista en Dermotricologia.

                                       SOM  CLARS  !

Els problemes només els sol·lucionem quan els patim. LA PREVENCIÓ és la clau per no haver de sol·lucionar els problemes. A 3STILS t’ho posem fàcil, només cal provar-ho.

Estem segurs que et podem ajudar a sentir-te millor.

QUAN DE TEMPS ES NECESSITA ?

El temps és molt apreciat i no el podem perdre. Nosaltres concertem hores i donem la intimitat necessària, els serveis es fan en boxes individualitzats, per poder garantir la confidencialitat i agilitzar el procés.

En primer lloc es fa la teràpia adequada per cada cas al saló i a casa s’ha de destinar de 1 a 2 minuts avanç d’anar a dormir durant el temps prescrit pel nostre personal.

ÉS UN REMEI DEFINITIU ?

NO HI HA RES PER TOTA LA VIDA. Nosaltres potenciem la PREVENCIÓ de les afeccions capilars per poder  augmentar l’autoestima i el ben estar dels nostres clients. Amb un manteniment ben calculat i ben seguit per part del client podem assegurar que el resultat obtingut es pot allargar durant molt de temps e inclús determinades afeccions poden, pràcticament, desaparèixer.

M’HO PUC PERMETRE ?

Realment tota la prevenció és una despesa extra a curt termini, però si la valorem a un termini més llarg veurem que aquells diners que vam desenvolsar han estat una INVERSIÓ pel futur.

Ens dona autoestima, força i seguretat al veure que no et miren als ombros (caspa) o que no et fan el molest comentari “ Tens més entrades que …” (caiguda)

Realment l’inversió és poca pel resultat que se’n treu.

 Horari

Qué ens fa diferents

VINE, T’INFORMAREM !

Comments are closed.